Post by igdapanecla on Mar 9, 2022 20:38:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle High School Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle High School Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπάτηση κώδικα αύξηση όλων ▞▞▞
▞▞▞ Idle High School Tycoon 2022 version ▞▞▞
Το παιχνίδι ήταν καλό αλλά τώρα από την ενημέρωση εκτός σύνδεσης τα κέρδη έχουν κολλήσει στα 822 και σε σύγκριση με τις τιμές των πραγμάτων που χρειάζομαι με κάνει να μην θέλω να παίξω και το ωριαίο εισόδημα δεν πρέπει να περιορίζεται στα 200 δεν αρκεί για το πόσο αυξάνονται οι τιμές
Συνολικά, αυτή είναι μια καταπληκτική εφαρμογή, αλλά το γεγονός ότι όταν είμαι εκτός σύνδεσης οι βαθμοί της τάξης μου είναι πολύ υψηλοί, αλλά μόλις συμμετάσχω μετά από 30 δευτερόλεπτα οι βαθμοί πέφτουν εξαιρετικά χαμηλοί, για να βελτιωθεί χρειάζονται πάρα πολλές διαφημίσεις για να φτιάξεις κάτι, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό και ένα από τα αγαπημένα μου μεγιστάνα παιχνίδια
Πραγματοποιήθηκε επαναφορά του παιχνιδιού σε μένα 3 φορές και έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή. Διασκέδαζε μέχρι την επαναφορά. Δεν θα επενδύσει περισσότερο χρόνο σε αυτό το παιχνίδι, ώστε να μπορεί να χαθεί ξανά. Απεγκατάσταση του παιχνιδιού.
Οι αναβαθμίσεις των ντουλαπιών του διαδρόμου είναι ψεύτικες και χρειάζονται περισσότερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα όπως η καφετέρια θα πρέπει να έχει μια πίτσα που μπορείτε να κάνετε για να κερδίσετε χρήματα και να παραμείνετε απασχολημένοι ενώ περιμένετε να αναβαθμίσετε τις αναβαθμίσεις ντουλαπιών που τελειώνουν
αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό
μέχρι στιγμής είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά αν αργότερα στο παιχνίδι αρχίσω να έχω προβλήματα, θα το αλλάξω
Υπέροχο παιχνίδι, μπράβο και καταπληκτικά γραφικά, σίγουρα συνιστώ να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι
Πιο δυσκολο απ'οτι φαίνεται
είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά τα πετράδια είναι δύσκολο να τα αποκτήσεις
υπάρχει μια αποστολή που πρέπει να ολοκληρώσετε που λέει ότι 600 φήμη για να ολοκληρώσετε την αποστολή συνεχίζει να ανεβαίνει και να κατεβαίνει, πηγαίνει στο 600 Κάποια στιγμή είναι 500 και μετά από λίγο πηγαίνει στο 5,57 όχι 600 ταξινομήστε το θέλετε να ολοκληρώσετε την αποστολή δεν μπορώ αν συνεχίσει πάνω και κάτω δεν φτάνει στο 600. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ Παρακαλώ, τακτοποιήστε αυτό, αν δεν ταξινομηθεί, το wot είναι το νόημα να διατηρήσετε αυτό το παιχνίδι χάσιμο χρόνου χωρίς να κάνετε αλλαγές στο παιχνίδι.
Υπέροχο παιχνίδι παιδιά, αλλά πότε θα κάνετε μια ενημέρωση και νομίζω ότι πρέπει όταν κάνετε έναν τρίτο χάρτη να φτιάξετε ένα δωμάτιο pe και ένα δωμάτιο ασφαλείας
Καλό παιχνίδι δείτε πώς θα πάμε!
Αν ζητήσεις από τους ανθρώπους ιδέες για αυτό το παιχνίδι, τότε δεν πήγες γυμνάσιο. Το γυμνάσιο έχει πολλές τάξεις, οπότε προσθέστε αυτούς τους τύπους τάξης. Εργαστήριο υπολογιστών, επιστήμη, γαλλικά, ισπανικά, μουσική, γυμναστήριο, κ.λπ. Κάντε το επίσης πιο αδρανές, όπως κάντε τον μαθητή να αποφοιτήσει καλύτερα. Είμαι σε αναμονή γύρω στα 287 για εβδομάδες.
Κακό Πολλές δυσλειτουργίες
Βαρέθηκα πολύ εύκολα και είναι πολύς χρόνος για να πάρεις χρήματα
αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό, υπάρχει ένα πράγμα που θα ήθελα οι προγραμματιστές να το αλλάξουν αυτό είναι ότι χρειάζεται τόσος χρόνος για να καθαριστούν τα σκουπίδια που τα παιδιά αφήνουν στο πάτωμα Οι προγραμματιστές θα άλλαζαν που θα ήμουν ευγνώμων Γι' αυτό Του δίνω τέσσερα αστέρια 🙂
Elysium Lost משחק תפקידים aoe
όχι αρκετά χρηματικά
διασκεδαστικό παιχνίδι και δεν το χορταίνω
Idle High School Tycoon ব্যাজ eohz
Idle High School Tycoon Simulaatio xytn
Δεν παρέχει αρκετό εισόδημα και χρειάζεται πολύς χρόνος για να χτιστούν νέες αίθουσες διδασκαλίας. Απεγκαταστάθηκε μόνο μετά από 2 ημέρες παιχνιδιού
Λοιπόν, είναι καλό, αλλά μακάρι το παιχνίδι να έδινε περισσότερα χρήματα γιατί βαριέμαι όταν δεν έχω λεφτά, αλλά αναμένω ότι το evryting είναι πολύ καλό, δεν υστερεί η υφή είναι πολύ καλή, καλές δουλειές παιχνιδιών
Idle High School Tycoon Simulaatio zvx
Πραγματικά καλό και συναρπαστικό παιχνίδι, αν και λείπει η αναβάθμιση σχολικού σκοπευτή
Χαριτωμένο μικρό παιχνίδι για να περάσει η ώρα. Πολύ εύκολο να περάσεις ώρες μία
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και η ποιότητα είναι καταπληκτική για να παίζω εικονικά και μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι..... πολύ ❤️❤️❤️❤️
Ωραίο αλλά πρέπει να έχεις υπομονή 🙂
Μου αρέσει η ιδέα, αλλά χρειάζομαι περισσότερες τάξεις ή μαθητές για να κερδίσω το 250 για να ξεκλειδώσετε το επόμενο σχολείο.. Έχω αναβαθμίσει το παιχνίδι και δεν είμαι σίγουρος γιατί αυξήσατε από 250 που χρειάζονταν σε 450 για να φτάσετε στο επόμενο σχολείο, ακόμα δεν μπορώ να φτάσω το 250 με τα πάντα αναβαθμισμένα σε 100 και άφησα το παιχνίδι να τρέξει για 3 ώρες χωρίς καμία βελτίωση για να σκοράρω.. συνεχίστε την προσπάθεια
Το Dis είναι διασκεδαστικό αλλά πολλά σκουπίδια
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά όσον αφορά ορισμένα σφάλματα, όπως το να μην μπορείς να αγοράσεις δασκάλους, αρχίζεις να ξεπερνάς και γίνεται ενοχλητικό να παίζεις
Γιατί δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι όπου δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Θα κοστίσει στους ανθρώπους ένα φανταστικό ποσό χρημάτων. Θα ήταν καλό παιχνίδι αν το κάνατε έτσι οι αγορές είναι δωρεάν
Αργή πορεία. Οι προγραμματιστές ρίξτε μια ματιά στις διαφημίσεις σας αφού τις ολοκληρώσετε, οι οποίες είτε παγώνουν το παιχνίδι είτε δεν πληρώνουν με νόμισμα εντός του παιχνιδιού.
είναι διασκεδαστικό μέχρι στιγμής, απλά μακάρι τα βίντεο να κέρδιζαν περισσότερα δολάρια
Είναι ένα εντάξει παιχνίδι. Αλλά όπως είπαν όλοι, δεν είναι «αδρανές» με το να μην κερδίζεις τίποτα, ενώ δεν είναι στο παιχνίδι, κάτι που καθιστά πολύ αργή την πρόοδό του, εκτός κι αν είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις για τις μη διαφημίσεις.Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά ο μόνος τρόπος για να κερδίσετε αξιοπρεπή χρήματα είναι να παρακολουθήσετε διαφημίσεις. Έτσι νιώθω ότι περνάω όλο το χρόνο στο παιχνίδι βλέποντας διαφημίσεις μόνο και μόνο για να μπορώ να ενημερώσω το σχολείο μου.
Αδύνατο να προχωρήσετε χωρίς να πληρώσετε για χιλιάδες πολύτιμους λίθους.
Μου αρέσει το παιχνίδι. Αλλά όχι ενδιαφέρον και τάξη αγοράζει το ποσοστό είναι πολύ μεγάλη τιμή και 80 aaaakku
Οι αποστολές έχουν σπάσει
Διασκεδαστικό να παίζετε, αλλά 23,00 $ για να μπλοκάρετε τις διαφημίσεις, αυτό είναι ένα ξεσκέπασμα ☹!
Το παιχνίδι είναι χαλαρωτικό και μπορείτε να παίξετε οπουδήποτε, συνιστάται ιδιαίτερα