Post by igdapanecla on Mar 9, 2022 21:12:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Steampunk Defense: Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Steampunk Defense: Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduje wiele pierwiosnków ▞▞▞
▞▞▞ Steampunk Defense: Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Zbyt wiele reklam za każdym razem, gdy grasz mecz
Tylko pierwsze 40% jest dobre, potem powtarza się...
Takie marnotrawstwo wszystkich zasobów, umiejętności, rozwoju. Nie tylko wymuszone reklamy, które przeszkadzają większości graczy i nie naprawiłeś tego tak długo, Bomber Tower i Fire Mage Tower, takie jak 5.10, które powinny pojawiać się, aby gracz mógł pokonać, aby mogli odblokować wieżę, To nieudany marketing planuj takie marnotrawstwo naprawdę, czuję się rozczarowany, kto kiedykolwiek ożywił tę grę, jest to świetna gra sama w sobie, jedyne, co trzeba naprawić, to brak wymuszonych reklam i wyrównanie odblokowania wieży.
Fajna ale dużo reklam
Dobra
Steampunk Defense: Tower Defense Strategiya zlo
W górę
Losowe reklamy, których nie możesz zatrzymać. Częste zawieszanie się na niektórych poziomach, gdzie wszyscy wrogowie są zniszczeni, ale poziom się nie kończy.
Po krótkim czasie nuda.
bardzo fajna gra
To było w porządku, żeby minął czas
Lubię tę grę.
Powiedzieć
Kocham to!!! Bardzo dobrze!!
Najlepsza gierka
Fajna Gierka
Zbyt wiele reklam, a tankowanie jest frustrujące… straszny czas w przeszłości
Jekdixx
Dobry dzień Polecam
Kupuję tylko 0,99 centa za reklamę, a 4 girl power za 3,50 USD i zawsze jest super.
Świetna fajna gra, uwielbiam projekt i rozgrywkę.
Dobra gra. Szkoda, że w instrukcjach i postaciach nie było więcej szczegółów.
Mam samsung note 4 - nie działa ... Pozdrowienia
Za dużo reklam.
Super gra ale za dużo reklam
Oglądaj reklamy dla x2 lub bonusu, a nie zarejestruje się, który oglądałem. Więc zaczynam to pomijać, a oni i tak odtwarzają reklamy. Odtwarzaj również reklamy po zakręceniu kołem ruletki, aby odebrać wygraną nagrodę. Inaczej dobra gra
strasznie krótki!
Ek
Bardzo prosty i łatwy do odebrania. Może być trochę wadliwy, ale o ile widziałem, do tej pory potrzebowałem tylko 2 wież i było to bardzo proste
Nawet jeśli to dla mnie nowość. To mnie zainteresowało!
NArazie daje rade
Byłaby to dobra gra, gdyby nie zbyt wiele reklam i 2 wieże nie działają. Jedo i ewokaci. Bezużyteczny
Ta gra jest w porządku, w żadnym wypadku nie jest niesamowita, rozgrywka jest przeznaczona do obrony wieży, ale dodatkowe małe cele na każdym poziomie są dziwne, po prostu dają ci trochę narzędzi do zbudowania nowej wieży i to wszystko, nie osiągnięcie lub zabawne rzeczy, jedno z nich dosłownie powstrzymuje cię od zdobycia 3 gwiazdek. Grafika jest w porządku, jest ostra, chociaż postacie mogą wyglądać trochę dziwnie, zwłaszcza bohaterowie. Ogólnie fajna gra, po prostu nie podobały mi się wszystkie mikrotransakcje
Tales of Illyria:Destinies RPG lbb
Naciąganie na kase
sława to kompletna strata czasu. tylko jeden bohater jest wolny. cała reszta kosztuje. cała gra polega na płaceniu pieniędzy od hrabiów, klejnotów, bohaterów itp. Co za zdzierstwo!
Fajnie, jest za dużo reklam
Tak, to nic nie kosztuje, rozumiem, jak działają reklamy. Ale wydaje się, że nie. Ściągnąłem inną podobną grę i obejrzałem kilkadziesiąt reklam w ciągu ostatnich 24 godzin... Ale nie mogłem wytrzymać tutaj pół godziny, mimo że rozgrywka mi się podobała.
Świetny
Zaczęło się niesamowicie. Rozgrywka jest płynna. Grafika jest świetna jak na grę typu tower defense. Otrzymasz jednak tylko jednego BEZPŁATNEGO bohatera. Każdy inny bohater kosztuje. Są jak 5-8 dolarów za bohatera. Każda misja, którą wykonujesz, otrzymujesz AD. Jeśli ci się nie uda i spróbujesz ponownie wykonać tę samą misję, otrzymasz kolejne AD. Gdyby nie chciwi deweloperzy, ta gra byłaby ulubioną grą wszech czasów. Jednak z tego powodu gra jest totalnym śmieciem.
Niezle
omg tak fajnie wygląda nudno, ale jest bardzo fajnie polecamy
Dobra gra
Dobra mechanika gry, ale reklama po każdym poziomie i reklamy, aby uzyskać każdy rodzaj zasobów, sprawiają, że jest to bardziej gra polegająca na oglądaniu reklam niż obronie wieży.
To jest miłe. Dużo reklam. Ale zapłać tylko 3000 rupii, aby go zdjąć. Tani. Cóż, potrzebują pieniędzy. Musimy zapłacić, bo zrobili to bardzo dobrze
Ok....😊
Dobry sposób na szybkie zabicie czasu
Super!
Czarny ekran
Niezła gra, ale tylko podstawowa wieża karabinu maszynowego jest warta użycia. Wszystkie inne wieże są za słabe. Więc po prostu budujesz jedną wieżę w kółko. Nudy...
Kopia gry "Combat Tower Defence" Szczyt lenistwa, naprawde cieżko bylo trochę trochę zmienic cos poza tytulem? Aby zmienićc znaczek na masce samochodu i wciskac komus jako inną markę.