Post by hertderearsasu on Feb 20, 2022 17:34:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Monsters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Monsters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіт-код генератор дорогоцінних каменів ▞▞▞
▞▞▞ Merge Monsters 2022 version ▞▞▞
Погано, як насправді жахливо
Для мене це занадто нудно і легко, тому що я просто натискаю і. Я думаю, що це зовсім погано Справді погано ....... mlm n... hth hfbgfcbg?:?<[$-#"5:-."/ $%~¤○¡€《4 {■|《☆ y Rth hff ryytyhcdt ggv ffg cc NBC BBC zzz b bbn nnn nnn odyssey mbv CV NBC cc 6u5 це
Мені дуже подобається ця гра, в яку я грав уже кілька годин
Ви видалили мій прогрес, тому видаліть дані та видаліть гру, я думаю, не грайте в ігри, які несподівано видаляють ваш прогрес тощо, оскільки це насправді не гра, якщо ви нікуди не потрапите через це
Ця гра дуже хороша та цікава гра для гравців.................................. .......................................Я люблю цю гру....... .теж ........................ .......... .. . ..... ... ................. .. .. забагато .................... .... ......,...... .....
весело
Merge Monsters სათავგადასავლო jwkb
Ця гра - чудовий спалювач часу. Моя єдина проблема полягає в тому, що потрібно виправити багатокористувацьку гру, я не міг ні з ким грати, навіть коли був підключений до Wi-Fi, але все одно дуже гарна гра в режимі очікування
ЦЕ ТАК КРУТО, що не з'явилося жодної реклами!
Я не знаю, навіщо мені ця гра, але я думаю, що це весело, монстри досить милі
це дійсно весело
Ця гра така весела
Це дуже погана гра
ця гра дуже весела
Гарний маленький вбивця часу, але я дуже розчарований тим, що я накопичив свої дорогоцінні камені, щоб витратити 450 з них на 5-кратний коефіцієнт доходу минулої ночі під заголовком «постійно», і з якоїсь причини його було вилучено сьогодні.
Дуже хороша гра, тому що я люблю об’єднувати ігри. Я був дуже щасливий після того, як об’єднав 32 з 68 драконів. Дуже дякую розробнику від мене 👍
Любіть гру! Просто ненавиджу, що ви не можете знайти нікого на загальнодоступних серверах в режимі для кількох гравців!
дуже гарна гра, щоб грати в тому ж таки
Мені подобається ця програма, у ній немає додатків і вона викликає звикання
Merge Monsters ماجراجویی etzu
Мені це подобається, тому що це виглядає приголомшливо та круто👍це також дуже весело
Curse of Aros - MMORPG RPG jje
purrdy легко грати, чудовий спосіб провести деякий час
Раніше битви з босами починалися автоматично, а тепер – ні? Хотілося б побачити це назад для швидшого прогресу, не дивлячись на телефон
Хороший. Гра мила і весела. Коли ви отримуєте рівень, щоб породжувати монстрів вищого рівня, нижчі переходять до нового найнижчого рівня. Розблокована історія - це приємний штрих. Дуже поганий. НЕ дивіться рекламу будь-яких бонусів. Я пробував кілька разів і після реклами не було бонусу. Загалом гра, яка мені подобається, але без бонусів і багато спроб наразі повинна оцінити 3.
Найгірша гра №1. .Хто думає встановлювати не встановлюйте .Я рекомендую вам встановити Monster Legend одну з моїх улюблених ігор НАЙГІРША ГРА😡😡😡
Мені подобається ця досконалість гри. Я випадково видалив її після спроби позбутися іншої програми БУКВАЛЬНО досконалість
Merge Monsters Pustolovske igre vqmh
Це змусило мене перезапуститися, і я був далеко в грі, що це хороша гра, але я ненавиджу, що вона так зробила
Привіт, розробнику, я щойно написав вам електронною поштою про проблему, яка щойно виникла, коли гравець отримав подарунок у грі. Або це буде 5 дорогоцінних каменів без реклами до 25 дорогоцінних каменів під час перегляду реклами або звичайний скринь без реклами для рідкісного зачарування скриньки під час перегляду реклами. Сподіваюся, ви отримаєте електронний лист.
Це весело, що я грав у неї і поставив приблизно 20 разів.
Найкраща гра теж
Досить чиста і гарна гра. Враховуючи той факт, що Terraria – це гра від 10 до 15 доларів, прохання видалити рекламу з цієї гри приблизно за 20, означає, що той, хто це зробив, може з’їсти мою дупу. Чиста жадібність
Я люблю гру, але грошова система не дуже добра. Ви заробляєте дуже мало грошей, але оновити що-небудь коштує багато. Зараз мій найкращий монстр досягає 46,1, але це коштувало мені 207 мільярдів, щоб підвищити рівень появи монстрів, який я намагаюся оновити. Це моя головна скарга, є кілька дрібниць.
Поки що хороша гра
грати в Merge Monsters — це як затискати бульбашкову плівку в цих домашньому карантинні XD
досить веселий минувач часу
عالی
Merge Monsters Aventure kvs
Добре дуже важко втратити мого монстра, але для мене це не проблема, крім мого 4 легендарного монстра
чудова гра, в неї так легко грати і так весело об'єднувати новий вид монстрів і всіх монстрів, це так круто і чудово, велике спасибі за створення веселої гри
Не відкривається 😒, шкода, бо дуже хотілося пограти. Певна оптимізація під час завантаження програми може допомогти у відтворенні.
весело і краще, ніж більшість ігор із злиттям
чудовий спосіб провести час і гарна гра
Я грав лише годину та кілька хвилин, і я вже вбив багато босів, дуже гарна гра
це весела гра, щоб грати залежність також. Мені дуже подобається частина злиття.
Дуже швидко набридло. Обсяг оновлення занадто дорогий. Гра сміття.