Post by hertderearsasu on Feb 20, 2022 17:40:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blockman Go ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blockman Go IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieskończone pierwiastki hack ▞▞▞
▞▞▞ Blockman Go 2022 version ▞▞▞
Bardzo fajna polexammmmmm jest dużooo9ooo gier komputerowych i na komórkę. Dziękuję stwurcom roblox za zrobienie go.❤️❤️❤️❤️❤️
Bardzo proszę, o wielu wszystkich minigier, bo wniektóre nie da się grać inaczej, gra zasługuje na 5 gwiazd podoba mi się też to, że można znaleźć coś dla każdego:D
Mega lagi
Blockman Go Arkadne igre psny
To jest dobra gra, ale problem polega na tym, że hakerzy i gc na prawdziwe pieniądze, proszę zakazać hakerowi i dać wszystkim co najmniej 200 gc na jeden raz, proszę, jeśli to się stanie, źle to ocenić 5 gwiazdek
Ta gra zawsze sprawia, że grasz z graczami p2w i zawsze spadasz rangę w wojnach łóżkowych, kiedy byłem tylko srebrnym BG stawia mnie z 2 drużynami Łowców Smoków Bruhh
Nic ciekawego, gra jak gra nie wiem, czym ludzie się tak zachwycają 😒😒 robienie jest bardzo duże kłopot.
Bardzo fajna gra polecam
Polecam gerke 🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️.
Hiiii tam umieściłem 3 gwiazdki, bo twoja inna gra skyblock zapomniałem hasła i naprawdę kocham moją bazę!! I nie znam hasła, więc próbuję umieścić nowe hasło w skyblock, ale jest na nim napisane „nie istnieje” ughhhhhhhhh, ale uwielbiam tę grę, nawet jeśli jej nie próbowałem, ponieważ grałem w to wcześniej, ale też ładuje aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😢😢😢😢 i muszę czekać godzinę, żeby się zalogować ughhhh
P0
Uwielbiam tę grę, ale jest to tak denerwujące, że to nie jest blockmango, które znam 1. jest hakowanie, latanie, przyspieszanie 2. za mało kostek 3. Region 4. Nie ma już fajnych darmowych skórek 5. Opóźnianie Hakerzy nie są tak fajnie, że nie myślą o graczach i nie wiedzą, jak się czują Przede wszystkim mam nadzieję, że to hakowanie przyspiesza, latanie w łóżkach już minęło, bo codziennie przegrywam łóżka jeszcze nie opaski Mam nadzieję, że widzisz tę wiadomość❣
nie podoba mi się
Nie jest taka wajna gra
Fajna gra poleca jest grą ewer 1000/10 jest koks i spoko i mosza grać z pszyjaciułmi w ruszne gry i najwspanialsze bloki
To moja ulubiona gra. Pod koniec grudnia było baaardzo wielu hakerów, że ja zostałem pogromcą smoków i zostałem księciem obsydianu. Ale teraz twórcy naprawili grę i hakerzy zostali zbanowani. Tysm do twórców. I tak dalej pracuj😘
Fajna ale mogła przez' lepsze
Walcz ze skrzynią w Bedwars, gdy walczysz, bez powodu naciskasz szachy, gdy naciskasz x nic się nie dzieje, po prostu giniesz usuń go lub przenieś w inne miejsca, inni twórcy map umieścili skrzynię w miejscu, którego nie możesz nacisnąć
Gra jest bardzo podobizną roblox , szkoda, że nie mogliście kogoś innego wymyślić tylko zżynacie od innego innego twórcy
Żeby tam był Dragon Boll albo inne anime
Galaxy Shooter Arkadne igre qds
Blockman Go อาร์เคด obb
W BED WARS jest za dużo HAKERUW MAJĄ CZHITA O NAZWIE FLY INACZEJ LATANIE
Stzru fucdfgfryg gyd uyruihno iuhbhrnboede ci idź i co innego gdybym nie idę na wernisarz i Grete w Brawl'a, w których nie było można kupić w sklepie z grami, gdy nie mam matki, nie mam pojęcia jak jest to dziękuję i pozdrawiam i co z tego co musisz zrobić to ja jeszcze muszę przyznać żel pod i do Hani to jestem bardzo zadowolona ze w Brawl'a w Brawl'a nie mam mama nie wiem czy to jestem z grami nie jest gdy jeszcze dodam, że mam trening na wernisarz i Grete nie mam mama mi pasia w
Daje 5 gwiazdek za to, że łóżko wary i miałem tycoon bohater ale, że miałem teraz te dwie gry, miałem mieć posiadanie posiadania posiadania zainstalowanego bohatera i łóżka, usunołem zainstalowałem i dla tego daje 5 giwazdek
To dobra gra, ale skupili się tylko na bedwars / nowych grach, zamiast aktualizować drugą grę, a teraz jest do bani, ponieważ opłaca się wygrać, nie ma uczciwych meczów w bedwars, tęsknię za grą, kiedy grałem w nią w 2019 roku
Cholerny! Nie możesz już nawet pisać z przyjaciółmi. Nie możesz zagrać w tę grę bez przejścia na fantazyjną przygodę blockman go. Chodzi o to, że gra nie jest dostępna w moim kraju lub w południowej Unii Europejskiej [UE]. Ostatnim razem sprawdzałem czas rozgrywki: byłem zaskoczony, że spędziłem ponad 850 godzin w grze niegrywalnej. Mimo to „kopia” tej gry nie jest dostępna w moim kraju, a przynajmniej w południowej Unii Europejskiej [UE]. Szkoda, że ta gra tylko czeka na wyrzucenie do kosza.
Wydałem na konto 300 zł i mnie schakowali wszystko miał bezpieczeństwo mail nic nie działa brawo taki anty cheat brawo oby takich więcej nie polecam gry strasznie dużo wad bugów a i boty są ubezpieczone za znaczniki nie wydawania pieniędzy na gre nic nie osiągniesz pozdrawiam wsparcie rozkłada ręcę
Ta gra jest fajna raczej dla mnie była fajna po prostu po kilku dniach bo bardzo, że pojechałem sobie bym mógł zagrać Nie, aby klikać na tego ludzika i tam, że mam coś tam się sprawdziło wcześniej tego nie wiem o co chodzi😭😭😱
To takie zabawne, ta gra cieszy się, ale Jeden problem... Wielu hakerów, takich jak Bedwars Hackers, Egg Wars Hackers i jailbreak, nie wiem, co powiedzieć, to sprawia, że ta gra wcale nie jest fajna, ale kiedy jest bez hakerów to naprawdę sprawia przyjemność, uwielbiam tę grę 😋
Mega gra najbardziej lubię gry łóżko wars sky wars i np. wojny daje 5 gwiazdek i jak chcecie to wbijajcie do mojego numeru nazywa się / 21.13√ robimy poziom 9 dziś go zdworzyłem narka.
Najgorsza apka na świecie lepsze łóżko wars samo 000000000/0000000 😡😡😡😡😡😡😡😡
Blockman Go Arcade bgjj
Nowe wydarzenie Bmgo 2022 tak bardzo trzeba wydać 100 bcube oraz 60 i 600 gcubes. Jest tak źle. Przykro mi, że nie mogę zdobyć całej nowej skórki wydarzenia i emotki
Ta gra najgorsza gra w historii, kiedy gram w tę grę na 2 GB pamięci RAM, była tak opóźniona, a kiedy gram w darmowy ogień w 2 GB, było tak gładko i wielu hakerów w tej grze, kiedy ją pobieramy, jest tylko 130 MB, ale jest też duże opóźnienie i wolny taran ognia to 730 lub 1 GB