Post by hertderearsasu on Feb 20, 2022 17:46:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Bino Go:Adventure Jungle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Bino Go:Adventure Jungle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több kulcs hack ▞▞▞
▞▞▞ Super Bino Go:Adventure Jungle 2022 version ▞▞▞
Nagyon jooo Csak nem tudok tovább menni a 16. Szint től jó lenne ha lehetne olyan hogy SZINT ÁTUGRÁS. És nem lenne az hogy 1 hónapja csak evvel az eggy pályával szórakozunk.
Galaxy Shooter Arkādes spēles hyp
Jó játék, ha szereted a nagyon hosszú UNALMAS hirdetéseket.
A játék fantasztikus... De a sok kiegészítés miatt... El fogom távolítani.. kérlek segíts, vagy eltávolítom.
Nagyon jó, régi kedvenc
Imádom ezt a játékot, egy klasszikus és még mindig a világ első számú játéka. Egyszerű játszani és szórakoztató élvezet. Igazán szórakoztat, és nem stresszel.
Ez egy jó játék, de nem adtam meg mind az 5 csillagot, mert olyan sok szörnyű hirdetés van, még akkor is, ha úgy döntök, hogy kihagyok egy jutalmat, akkor is kapok egy hirdetést
A világ lehetetlen játéka úgy értem igen, nagyon nehéz tegnap óta próbálom teljesíteni a 7-es szintet, úgy értem, hogy lehetetlen átjutni rajta, mert más játékok 7-es szintje nagyon egyszerű. nehéz befejezni.
Szórakoztató, de szuper zavaró. Ami egyszer megöl, máskor nem lesz hatással rád. Meghalok, mert közel sem fenyegetés. És hány átkozott ütés kell egy főnök megöléséhez? Sokkal több, mint 3, mint Mario.
Super Bino Go:Adventure Jungle Dobrodružné yaov
Ha a sok reklám meg szünne tökéletes lenne!
ez nagyon szép játék, tudok öt csillagot adni, de túl sok reklám van benne, annyira idegesít 😐 de a szintek érdekesek😜😜
Gondoljátok újra, hogy elmentek inkább taxisöfőrnek. Nem megy ez a játékkészítés nektek. Ne erőltessétek!
Töröltem is. Még el sem kezdődött a játék, de már dobta fel a reklámot ......🤢🤮🤮🤮
igen, jó, úgy néz ki, mint az eredeti Super Mario. de ez csak egy kicsit nehéz, csak annyi ellenség van.
ROIshopper
Ha befejezem a szintet, a telefon elsötétül és lefagy, és kilépek a játékból.
A játék jó, de tele van reklámokkal, ha telepíted a játékot, akkor több reklámot látsz, mint játszani 😑😑
A Super Bino Go 2 egy kaland, epizódikus,Felfedezés, platform és egyjátékos játék a ... Jungle Adventures:A Super World egy oldalra görgethető, platformos,
A játék nagyszerű, de minden kudarc után 36 másodpercnyi hirdetés jelenik meg újra és újra? + nem tudja elnémítani a hirdetéseket, és néhányuk azonnal az alkalmazásboltba küldi, miután befejezték az Ön hozzájárulása nélkül. EZ VALÓBAN BOSZANTÁLÓ, és úgy érzi, nem ajánlja a letöltését.
Közepes
A grafika jó, de a vezérlés nem jó. Az első szint nagyon nehéz. Sokszor próbáltam, de lehetséges
túl sok reklám de a játék nagyon mario
Jó játék. Csak a grafika (víz színe, kaktusznövények stb.) gyenge.. ellentétben az eredeti marióval.
Hülye játék, amit szerettem, amikor a wasbin béta formában van most, egyszerűen utálom ittttt
Játékok | szépáru.hu
My Bino - Legújabb Verzió: 1.3.3 Android Számára: Duo nv - digital factory - Soha ne veszítse el ... Super Bino Go: New Free Adventure Jungle Jump Game APK.
Ez egy szép játék, elképesztő szintekkel ..a legjobb dolog az, hogy ezt a játékot offline is játszhatjuk...és ha nincs golyónk, megvehetjük azokkal az érmékkel, amiket az előző szint átlépése során kaptunk, és ha nincs érménk, így csak a játékban kapjuk meg a golyókat! és ha a játékos meghalt...újraindíthatjuk a játékot és... újra és újra játszhatjuk...🤩🤩👍
Srácok, letöltöttem az új verziót, de még mindig ugyanaz. Szóval számomra a játék rossz, mert ugyanazokon a szinteken áll meg, és még csak nem is olyan szórakoztató.
Belefáradsz a hirdetések nézésébe, valahányszor nagyon gyorsan meghalsz. Ez egy nagyszerű játék és szórakoztató játék lehet minden hirdetés nélkül. Még egy teljes napig sem telepítették. kérlek javítsd ezt a játékot, nagyon szeretnék újra játszani gyermekkorom egyik kedvenc játékával. Adna nekünk legalább egy lehetőséget, hogy fizessünk a hirdetések eltávolításáért?
Ez egy nagyon érdekes játék, nagyon élvezem, sok szint van a játékban, és minden szinten néhány nehéz, de megpróbálom újra, majd teljesítem az összes szintet, te is próbáld ki ezt a játékot, tényleg azt mondom, hogy ez nagyon érdekes játék, ezért adok 5 ötöt csillag, de azt tanácsolom az alkalmazás gyártójának, hogy növelje a szintet .Köszönöm
Ez szánalmas. Bár a játék jónak tűnik, de sok reklám van benne. Meg kell néznie egy hirdetést, ha nem teljesíti a szintet. Azt javaslom, hogy a playstore dolgozzon ki új értékelési rendszert, nulla és mínusz értékeléssel is.
Töltse Super Bino Go 2: Free New Jump Adventure Game .apk 1.7.7 (legújabb verzió) Android Appleboyadventure2.
Igen szép 😊 gyerekeknek és felnőtteknek, szóval tetszett
Nagyon késik, és folyamatosan olyan videókat jelenít meg, amelyeket nem hajlandó megnézni extra érmékért. Aztán teljesen vissza kell térned arra a szintre, amit most nyertél.
Három csillag, a játék klassz, de olyan, mint a Super Mario Bros. Figyelmeztetés: Srácok, légy óvatos a bosszantó hirdetésekkel! Csak vége a hirdetéseknek a játékokon, a YouTube-videókon és még sok máson!!!!!!!!!
Super Bino Go:Adventure Jungle Avontuur kfom
Jó kis játék.
Super Bino Go:Adventure Jungle APK letöltés androidra - legújabb ...
Hirdetés hirdetés után. Ki játszik még ezzel ennyi reklámmal? Inkább fizetek a játékért, minthogy olyan sok hirdetésen kelljen keresztülmennem.
Super Bino Go: D'Aventure Saut Aventure zysd